朝の健康スタートにぴったり、ヘルシー豆腐キャベツパンとキュウリのサルサ・ベルデ!ヘルシーな食材の組み合わせが相乗効果を発揮して、体と心を満たしてくれます

朝の健康スタートにぴったりな、ヘルシー豆腐キャベツパンとキュウリのサルサ・ベルデをご紹介します!この魅力的な料理は、ヘルシーな食材の組み合わせが相乗効果を発揮して、体と心を満たしてくれます。
まず、豆腐キャベツパン。豆腐は大豆から作られ、低カロリーでありながら高たんぱく質な栄養価が特徴です。
そして、キュウリのサルサ・ベルデ。 キュウリは水分が豊富で、低カロリーながらビタミンCやカリウムを多く含んでいます。
シルクのような緩やかな食感とキャベツのシャキシャキ感がマッチしたパンにキュウリのサルサ・ベルデをかけて食べれば、新鮮な野菜のパワーで体をリフレッシュし、朝から元気にスタートできること間違いなしです!
必要な栄養をしっかりと補給しながら、ダイエットや健康志向の方にもおすすめの一品です。
さらに、豆知識として、豆腐は古いからアジアの食文化に欠かせない食材として親しまれてきました。で、良質なたんぱく質、イソフラボン、鉄分などが含まれており、女性の更年期症状の緩和や骨密度の維持に役立つとされています。
ヘルシー豆腐キャベツパンとキュウリのサルサ・ベルデは、栄養と美味しさが融合した朝食です。身体と心の健康を大切に、ぜひお試しいただきたい一品です!
猫のコーヒーの香り高いコーヒーとの相性もばっちりで、朝の贅沢なひとときをお楽しみください。


【作り方】
豆腐をキッチンペーパーで包み、電子レンジで加熱します。 加熱後は重石を乗せて水分をしっかり抜きます。
キャベツはピーラーを使ってみてみじん切りにしましょう。
調味料と一緒にニンニク、生姜、塩、ブラックペッパーを豆腐に加えて混ぜます。 さらにたまご、小麦粉、バターも加えて、優しく混ぜます。
フライパンにバターとニンニクを入れ食パンを四角く切り、その中にキャベツ豆腐をいれます。
弱火でじっくりと焼き上げると、外側はサクサク、中はジューシーに仕上がります。
焼き色も完璧につき、見た目も美味しそうです。

次にキュウリのサルサ・ベルデを作ります。
キュウリと唐辛子を細かく刻み、砂糖、生姜、にんにく、塩、ブラックペッパー、醤油、お酢、オリーブオイルを加えてミキサーで混ぜます。
キュウリのサルサ・ベルデを食パンに塗って、豆腐キャベツパンと一緒にいただきます。

【キャベツ豆腐パンの材料】
豆腐1/2
キャベツ1/8
ニンニク小さじ1/2
生姜 小さじ1/2
塩 小さじ1/2
ブラックペッパー小さじ1/2
たまご1個
食パン1枚
小麦粉 大さじ2
バター適量
ニンニク2個

【キュウリのサルサ・ベルデの材料】
キュウリ1/2
唐辛子1個
砂糖小さじ2/3
生姜小さじ1/3
にんにく小さじ2/3
塩小さじ2/3
ブラックペッパー小さじ1
醤油大さじ1
お酢大さじ2
オリーブオイル 大さじ2


I will make healthy tofu cabbage bread and cucumber sauce for breakfast.

Introducing healthy tofu cabbage bread and cucumber salsa verde, perfect for a healthy start in the morning! This irresistible dish is a synergistic combination of healthy ingredients that will nourish your body and soul.
First, tofu cabbage bread. Tofu is made from soybeans and is characterized by its low calorie and high protein nutritional value.
And the cucumber salsa verde. Cucumbers are rich in water and contain a lot of vitamin C and potassium while being low in calories.
If you eat bread with a soft silky texture and crunchy cabbage, topped with cucumber salsa verde, the power of fresh vegetables will refresh your body and give you a good start in the morning!
It is a recommended dish for dieters and health-conscious people while supplying necessary nutrients firmly.
In addition, tofu has long been popular as an ingredient indispensable to Asian food culture. It contains high-quality protein, isoflavones, iron, etc., and is said to help alleviate menopausal symptoms and maintain bone density in women.
Healthy Tofu Cabbage Bread with Cucumber Salsa Verde is a breakfast that combines nutrition and deliciousness. It's a dish that you should try to take care of your physical and mental health!
Enjoy a luxurious time in the morning with a perfect match with the fragrant coffee of the cat coffee.


[How to make]
Wrap the tofu in kitchen paper and heat it in the microwave. After heating, put a weight on it to remove the moisture.
Chop the cabbage into small pieces using a peeler.
Add garlic, ginger, salt and black pepper along with the seasoning to the tofu and mix. Add eggs, flour and butter and mix gently.
Put butter and garlic in a frying pan, cut the bread into squares, and put cabbage tofu in it.
Slowly grilled over low heat, the outside is crispy and the inside is juicy.
The baked color is perfect and it looks delicious.

Next, make cucumber salsa verde.
Finely chop the cucumber and chili, add sugar, ginger, garlic, salt, black pepper, soy sauce, vinegar, and olive oil and mix with a mixer.
Spread the cucumber salsa verde on the bread and serve it with the tofu cabbage bread.

[Ingredients for cabbage tofu bread]
1/2 tofu
Cabbage 1/8
1/2 teaspoon garlic
1/2 teaspoon ginger
1/2 teaspoon salt
1/2 teaspoon black pepper
1 egg
1 slice of bread
2 tbsp flour
Appropriate amount of butter
2 cloves of garlic

[Ingredients for cucumber salsa verde]
1/2 cucumber
1 chili pepper
2/3 tsp sugar
1/3 teaspoon ginger
2/3 teaspoon garlic
2/3 tsp salt
1 teaspoon black pepper
1 tablespoon soy sauce
2 tablespoons vinegar
2 tablespoons of olive oil


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