夏にぴったり 辛味とコクが特徴の激辛スープ ネギ辛うどん

夏にぴったりの一品、激辛簡単な卵黄ネギそば辛うどんをご紹介します!
この料理は、辛味とコクが特徴のスープに、もちもちのうどんを絡め、卵黄と白髪ねぎをたっぷりと乗せたスパイシーな一杯です。
作り方はとても簡単です。
まず、ねぎを細切りにして水に浸し、その間に鍋にひき肉を入れて炒めます。
その後に、味噌、テンメンジャン、オイスターソース、にんにく、鶏がらスープ粉、砂糖、すりゴマ、粉唐辛子、ラー油、醤油、牛乳を500ml加えて煮立たせ、うどんを入れます。
最後に細切りしたねぎとたっぷりの卵黄を乗せれば完成です。
この辛いネギうどんは、夏にぴったりの一品です。
唐辛子の辛味が食欲を高めてくれるため、夏バテ気味の時でも食欲を刺激してくれます。
スパイシーなスープともちもちのうどんが絶妙に絡み合い、卵黄と白髪ねぎのトッピングがさらなる風味を添えます。
ぜひ一度、激辛簡単な辛いネギうどんをお試しください。
夏の暑い日にぴったりの一杯で、食欲を刺激しながら夏バテを防ぎましょう。
激辛好きな方やスパイシーな料理がお好きな方には特におすすめです。
おいしい一杯を楽しんでください!

【材料】
長ネギ 2本
ひき肉 50g
味噌 大さじ1杯
テンメンジャン 小さじ1杯
オイスターソース 大さじ1
にんにく 小さじ1
鶏がらスープ粉 大さじ1
砂糖 小さじ1
粉ゴマ 大さじ10
粉唐辛子 大さじ10
ラー油 大さじ1
醤油 大さじ1
牛乳 500ml


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Introducing the perfect dish for summer, super spicy egg yolk green onion soba spicy udon!
This dish is a spicy dish with chewy udon noodles in a spicy and rich soup, topped with plenty of egg yolk and white-haired green onions.
It's very easy to make.
First, cut green onions into small pieces and soak them in water.
After that, add 500ml of miso, tenmenjang, oyster sauce, garlic, chicken stock powder, sugar, ground sesame seeds, chili powder, chili oil, soy sauce, and milk, bring to a boil, and add the udon noodles.
Finally, add finely chopped green onions and plenty of egg yolk to complete the dish.
This spicy green onion udon is a perfect dish for summer.
The spiciness of chili peppers stimulates your appetite even when you're feeling exhausted from the summer.
The spicy soup and chewy udon noodles are exquisitely intertwined, and the toppings of egg yolk and white-haired green onion add even more flavor.
Please try the spicy green onion udon at least once.
A perfect cup on a hot summer day to stimulate your appetite and prevent summer fatigue.
It is especially recommended for those who like spicy food and those who like spicy food.
Enjoy your delicious cup!

【material】
2 spring onions
Minced meat 50g
1 tablespoon of miso
Tenmenjang 1 teaspoon
Oyster sauce 1 tablespoon
Garlic 1 teaspoon
Chicken bone soup powder 1 tbsp
1 tsp sugar
Sesame powder 10 tablespoons
Chili powder 10 tbsp
1 tablespoon chili oil
1 tablespoon soy sauce
Milk 500ml



 

 

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