クラッシュOREOから作るチョコケーキ!Making Chocolate Cake from Crushed OREOs!

 


OREOを食べようと思って箱を開けたらクラッシュしていました。そんな時は、落ち込まずに簡単なチョコパンケーキを作ってハッピーになりましょう。

このレシピは、OREOをリサイクルして美味しいスイーツを楽しむ方法です。材料はOREOが1箱、パンケーキ粉50g、牛乳100mlの3つだけ。これらの材料を混ぜ合わせて容器に入れ、電子レンジで3分調理すれば、チョコケーキの完成です。

さらに、美味しさを引き立てるために、ホワイトチョコレートをトッピングし、オーブントースターで5分焼けば、極上のチョコレートパンケーキのできあがりです。OREOのザクザクとした食感と、フワフワのパンケーキ生地が絶妙に組み合わさって、とても美味しい一品となります。

このレシピはとても簡単なので、OREOがクラッシュしてしまった時に、子供たちのおやつや夜食、友達や家族とのパーティー料理としてぴったりです。ぜひお試しください。


【材料】
クラッシュしたOREO 1箱
パンケーキ粉 50g
牛乳 100ml
ホワイトチョコレート 1/2個


このエキサイティングなレシピをぜひお楽しみください!


Making Chocolate Cake from Crushed OREOs!

When I opened the OREO box today, everything was crushed. I didn't hesitate and made a delicious chocolate cake for me. I'm very happy.

This recipe is all about recycling OREOs to create a delicious dessert. You'll need just three ingredients: 1 box of crushed OREOs, 50g of pancake mix, and 100ml of milk. Mix these ingredients together, place them in a container, and microwave for 3 minutes, and voilà – your chocolate cake is ready!

To enhance the flavor, add some white chocolate on top and bake it in a toaster oven for 5 minutes, turning it into a heavenly chocolate pancake. The crunchy texture of OREOs combined with the fluffy pancake batter creates a delightful treat.

This recipe is super easy, making it perfect for turning crushed OREOs into a happy snack for kids, a late-night treat, or even a party dessert with friends and family. Give it a try!

Ingredients:
1 box of crushed OREOs
50g of pancake mix
100ml of milk
1/2 bar of white chocolate

Enjoy this exciting recipe!


If you like my videos, I will be very happy if you subscribe to my channel and leave comments, thank you very much😘😘😘

Please watch the detailed recipe on YouTube.


Here is my hideout⤵
youtube 180000
https://www.youtube.com/channel/UCWVYju2V7KQx2vbtp53tlWw
Tiktok 600000
https://www.tiktok.com/@dankouben?lang=ja
Instagram 3000
https://www.instagram.com/moteocooking/


Click here to watch the video⤵ 
https://www.youtube.com/shorts/22ewFoAAFCA

 


 

コメント